Політична реклама

Сьогодні у театрі Заньковецької у Львові звучатимуть хіти минулого століття

1556 0
Сьогодні, 30 грудня, у театрi iменi Марiї Заньковецької обiцяють двi з половиною години музичних хiтiв 20 - 30-х рокiв минулого столiття та оригiнальні вiдеоiнсталяцiї.

"Ми хочемо перенести глядачiв в атмосферу старого кiнозалу - коли кiно було ще нiмим, а в залах грали джаз-бенди, - розповiв Юрiй Гнатковський, режисер та один iз виконавцiв шоу "Снiжнiсть". - Аби повернути цю атмосферу, на сценi поставлять п'ять великих екранiв, на яких демонструватимуть уривки з кiнострiчок того часу. У виконаннi музикантiв прозвучать 27 композицiй з 20 - 30-х рокiв - американська, польська, українська музика, до слова, усi джазовi хiти,  перекладенi українською. Можна буде почути нове оригiнальне аранжування святкових пiсень, якi давно вiдомi усьому свiтовi, - "Хай снiжить", "Миколай крокує до нас", "Тiльки у Львовi" та iншi".

Тож сьогодні о 17 та 20 годинi, на сценi театру iм. Марiї Заньковецької виступатимуть оркестр "Лео-бенд" пiд орудою Миколи Орача, капела "Трембiта", солiсти Юлiя Лорд, Владiслав Левицький, Давiд Меладзе, Юрiй Гнатковський.

Вартiсть квиткiв на "Снiжнiсть" - вiд 50 до 360 гривень. Частину коштiв органiзатори передадуть на благодiйнiсть.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!