Сьогодні у жовто-сині кольори розфарбують міст на Стрийській у Львові

2794 0
Сьогодні, 12 серпня в рамках акції «Зроби своє місто яскравішим» з 9:00 громадські активісти розмальовуватимуть в жовто-блакитні кольори міст, що на вул. Стрийській в районі Податкової адміністрації.
Фото: ye.ua

Фото: ye.ua

«В планах залишається ще багато цікавих ідей (дитячі майданчики, парки тощо), але перш за все – це повне оновлення оглядового майданчика Високого Замку, який є в не найкращому стані», повідомляють організатори.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, 29 липня активісти вже пофарбували міст біля Галицького перехрестя. Акція зібрала багато молоді, та людей, охочих робити добрі справи.

Також 4 липня активісти розмалювати синіми і жовтими фарбами міст, що розташований на вул. Княгині Ольги. У акції взяли участь близько 30 людей, що скоординувались через соцмережі. На фарбування мосту витратили 1300 грн та 4 години.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!