Сьогодні учасники пробного ЗНО отримають запрошення. Де їх знайти

2189 0
Пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 21 березня.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання сьогодні, 2 березня, отримають запрошення, у яких буде зазначено адреси пунктів пробного тестування. Про це повідомляють на сайті Osvita.ua.

Запрошення будуть розміщені в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру.

Читайте також: У школах вчитимуть медіаграмотності

Для того, щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.

Додамо, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 28 березня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!