«Укрпошта» відкрила продаж новорічної поштової марки

1022 0
Зображення на марці обирали українці, голосуючи у застосунку «Дія».
Фото: Укрпошта

Фото: Укрпошта

Сьогодні, 19 грудня, «Укрпошта» запустила продаж новорічної поштової марки. Автором малюнку стала дівчинка з Миколаєва. Ескіз обрали в результаті голосувань українців у додатку «Дія».

Джерело: «Укрпошта»

За порадами українців ескіз допрацювали та додали поле бою, вкрите снігом та запалені свічки на вікні. Марка вийде тиражем в 720 тисяч марок і 120 листів. Для повного набору в «Укрпошті» додали також художню картку «З Різдвом» та конверт «Переможного Нового року!»

Читайте також: Поштову марку з російським кораблем продали на благодійному аукціоні за 5 млн грн

Нагадаємо, що 1 листопада поштовий оператор «Укрпошта» запропонував українцям п’ять варіантів різдвяних поштових марок, серед яких вони зможуть обрати найкращий ескіз. До фіналу вийшли п’ять конкурсних робіт, які відповідають усім вимогам.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!