Політична реклама

Сьогодні в аеропорту «Львів» відкривають рейс до Стамбула

1849 0
Рейси Львів – Стамбул виконуватимуть на літаках Боїнг 737-800.

Сьогодні,17 жовтня, у Міжнародному аеропорту «Львів» відкриють новий рейс авіакомпанії Pegasus Airlines за напрямком Львів-Стамбул (аеропорт імені Сабіхи Гьокчен). Про це повідомляє Гал Інфо, посилаючись на керівника відділу маркетингу аеропорту Галину Винарчик.

Pegasus Airlines – третій лоукост, який виконуватиме рейси зі Львова. Авіакомпанія пропонує вильоти у більш ніж 32 міста світу та 20 напрямків в межах Туреччини. Авіапарк компанії визнано одним із наймолодших в Європі. Рейси Львів – Стамбул виконуватимуть на літаках Боїнг 737-800.

Нині з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького виконують рейси 12 іноземних та чотири українських авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків  –14: (Москва, Варшава, Неаполь, Відень, Мюнхен, Прага, Стамбул, Тімішоара, Дортмунд, Венеція, Вроцлав, Краків, Хургада, Сургут).

Наявні та заплановані напрямки лоукост перевізників:

Wizz Air : Дортмунд, Венеція (Тревізо), Мілан (Бергамо);

Euro LOT: Краків, Вроцлав;

Pegasus Airlines: Стамбул (Сабіха Гьокчен)

Нагадаємо, що з наступного року з аеропорту «Львів» літаки до Вроцлава літатимуть тричі на тиждень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!