На Tvoemisto.tv стартує онлайн-трансляція виступу американського правника

1616 0
Сьогодні, 25 травня, в Українському католицькому університеті професор Томас Райс розкриє останні тенденції верховенства права, основні виклики, які існують на сучасному етапі, а також окреслить ймовірні шляхи розвитку верховенства права в найближчому майбутньому. Онлайн-трансляція заходу розпочнеться на Tvoemisto.tv о 15.00 год.
фото: ucu.edu.ua, www.law.univ.kiev.ua

фото: ucu.edu.ua, www.law.univ.kiev.ua

Центр верховенства права Українського католицького університету спільно з Проектом «Справедливе правосуддя» Агентства США з міжнародного розвитку USAID оголошує про старт UCU Rule of Law Lecture Series – серії лекцій від провідних американських правників, присвячених актуальним викликам та проблемам в сфері забезпечення верховенства права, правосуддя й справедливості. Проект відбувається за співпраці з Асоціацією правників України та Європейською бізнес-асоціацією.

Читайте також: У Львові пропонують зробити сесії облради загальнодоступними

Старт проекту UCU Rule of Law Lecture Series відбудеться вже сьогодні, 25 травня, у конференц-залі Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а). Під час заходу відкриту лекцію проведе професор із Університету Вашингтона Томас Х. «Спіді» РАЙС (Thomas H. “Speedy” RICE). Тема лекції: «Верховенство права: майбутнє в (не)безпеці?» (The Rule of Law: Is Its Future Secure?).

Під час своєї лекції, професор Райс розкриє останні тенденції верховенства права та основні виклики, які існують на сучасному етапі. Також професор окреслить імовірні шляхи розвитку верховенства права в найближчому майбутньому.

Онлайн-трансляція заходу відбуватиметься на Tvoemisto.tv.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!