Кілька вулиць у Личаківському районі Львова буде без води. Коли відновлять

1790 0
Водопостачання відімкнуть у зв’язку з плановими роботами щодо переключення новозбудованої ділянки водопроводу на Личаківській вулиці.
фото: eveningkiev.com

фото: eveningkiev.com

Сьогодні, 15 березня, на деяких вулицях Личаківського району буде призупинено водопостачання. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

«У зв’язку з плановими роботами з переключенням новозбудованої ділянки водопроводу по вул. Личаківська,15 березня, з 10.00 год і до 19.00 год буде призупинено водопостачання в Личаківський району Львова обмежений вулицями: вул. Личаківська, 157-171, вул. Козланюка, вул. Копальна, вул. Долішня, вул. Станція Личаків», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львівську воду можа пити. Але є кілька «але»

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням ремонтних робіт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!