Політична реклама

Сьогодні в Україні розпочинається Зовнішнє незалежне оцінювання

1344 0
Сьогодні, 3 червня, в Україні розпочинається проведення Зовнішнього незалежного тестування для випускників та абітурієнтів.

Про це повідомляє Центр оцінювання якості освіти.

Зокрема, сьогодні проходитиме перше тестування з хімії, воно почнеться в 11:00, абітурієнтів будуть впускати з 10:15 до 10:50. Випускники напишуть тест за 2,5 години, в якому буде 60 завдань.

Вперше учні отримають можливість 15-хвилинної перерви, під час якого фахівці будуть перевіряти факти порушень під час написання.

Для допуску до тестування потрібно мати при собі сертифікат ЗНО, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, а також запрошення-перепустку.

Крім того, в Центрі нагадали про заборону на використання засобів зв'язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачено процедурою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!