Сьогодні у Львові всі поїзди одночасно дадуть гудок в підтримку Надії Савченко

5110 0
Майже 300 тисяч співробітників «Української залізниці» підключаються до загальнонаціональної кампанії #FreeSavchenko в підтримку української льотчиці Надії Савченко. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник департаменту інформаційної політики і зв'язків з громадськістю «УЗ» Даниїл Ваховський.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

В рамках акції, у п’ятницю, 11 березня, о 14:10 год абсолютно всі поїзди в Україні дадуть гудок в знак підтримки української льотчиці.

Як зазначив Даниїл Ваховський, не багато хто знає, що Надія Савченко починала кар’єру військового в залізничних військах, де вона служила радистом.

Як розповіли Tvoemisto.tv, у прес-службі Львівської залізниці, у Львові також доєднаються до акції в підтримку льотчиці.

Нагадаємо, 6 та 8 березня львів’яни вийшли на проспект Свободи до пам’ятника Тарасу Шевченку на акцію підтримки українки Надії Савченко.

Читайте також: Фото дня: у Львові спільно виконали Гімн України

За інформацією: tsn.ua

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!