Сьогодні Верховна Рада може затвердити великий герб

1334 0
Великий герб хочуть затвердити на позачерговому засіданні парламенту.
Фото: BBC News Україна

Фото: BBC News Україна

Сьогодні, 23 серпня Верховна Рада збирається на позачергове засідання. На порядку денному парламентарів – посилення міжнародної співпраці задля протидії російській агресії. Про це повідомляє пресслужба ВР.

Крім того, саме у День прапора депутати можуть затвердити великий герб.

Читайте також: «Потрібно поставити крапку». Президент Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт про великий герб

«Про проєкт Постанови про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОЧЕС, Європейського Парламенту, урядів і парламентів іноземних держав щодо посилення міжнародного співробітництва в рамках Кримської платформи для протидії агресії Російській Федерації», – йдеться у повідомленні.

Позачергова сесія розпочнеться о 16 год.

Раніше народний депутат Володимир В'ятрович повідомляв, що Володимир Зеленський має намір затвердити герб до Дня Незалежності. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!