Сьогодні відбудеться наймасовіший веломарафон Західної України. Чи обмежать рух

1776 0
Учасники веломарафону повинні подолати 100 км за ліміт у 10 годин.
фото: lviv bicycle club

фото: lviv bicycle club

Сьогодні, 12 червня, відбудуться щорічні любительські змагання у форматі марафону, що проходять навколо Львова – «Львівська Сотка-2021». Організатором змагань традиційно є Львівський велоклуб, повідомили у міськраді.

Читайте також: У Львові презентували веломаршрут від Високого Замку до притулку «Домажир» 

Наймасовіші велозмагання у Західній Україні зберуть тисячу учасників з різних куточків України та з-за кордону. Учасники веломарафону повинні подолати 100 км за ліміт у 10 годин. До участі у марафоні допускаються учасники на різноманітних велосипедах: шосейних, гірських, міських, гібридах, трекових та інших.

Традиційно подія починається із реєстрації учасників на площі Ринок.

Урочистий старт відбудеться у самому серці Львова о 10.20 год. На час руху велоколони вулицям Львова можливі незначні затримки у русі громадського транспорту. 

Спортивний старт – 11.00 год. з села Сокільники.

Також у зв’язку з проведенням веломарафону «Львівська Сотка 2021» рух автомобілів по вулицях Незалежності України та Курортній в смт. Брюховичі буде закритий з 10.00 год. до 18.30 год.

Більше інформації про маршрут марафону та його деталі – за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!