Завтра відбудеться прощання із Володимиром Квуртом

2061 0
Чин похорону розпочнеться об 11.00 год. у храмі Святих рівноапостольних Володимира і Ольги.

Завтра, 30 грудня, відбудеться прощання із Володимиром Квуртом. Чин похорону розпочнеться об 11.00 год. у храмі Святих рівноапостольних Володимира і Ольги, що на вул. Шевченка, 2 - Патріарха Димитрія, 1 у Винниках.

Джерело: пресслужба ЛМР

Екс-мер Винників та колишній секретар міської ради Львова Володимир Квурт помер 28 грудня. Йому було 55 років. 

«Після важкої хвороби відійшов до вічності Володимир Квурт.  Володимира знали, мабуть, усі львів’яни. Він вірно служив своїй громаді. У свій час працював міським головою Винник та секретарем міської ради Львова», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Для довідки

Квурт Володимир Леонідович народився 1 серпня 1967 р. на Київщині. Він був українським політиком, громадським діячем, підприємцем, депутатом Львівської обласної ради VIII демократичного скликання, у минулому – секретарем Львівської міської ради та міський голова Винник.

Зокрема, у 2006-2010 рр – депутат Львівської міської Ради, працював секретарем міської Ради, був службовцем 5 рангу посадової особи місцевого самоврядування в межах 3 категорії. З 2015 року став позаштатним радником з політико-правових питань голови Львівської ОДА Олега Синютки. У листопаді 2015 року переміг на виборах міського голови Винник – на цій посаді він працював до листопада 2020 року.  25 жовтня 2020 року переміг на виборах до Львівської обласної ради. Був депутатом Львівської обласної ради VIII демократичного скликання, входить до складу фракції «Європейська Солідарність».

Нагадаємо, що раніше Tvoemisto.tv у розмові з міським головою Винників Володимиром Квуртом говорило про те, в який спосіб може реалізуватися концепція побудови «Великого Львова», а також про майбутнє Винниківського озера та лісу. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!