Сьогодні відбудеться сесія Львівської міської ради. Які питання розглядатимуть

1485 0
Депутати розглядатимуть понад 200 питань.
Фото: Інститут міста

Фото: Інститут міста

Сьогодні, 8 липня, у Львівській міській раді відбудеться пленарне засідання сесії. Депутати розглядатимуть понад 200 питань, серед яких декілька тих, що стосуються перерозподілу бюджету міста, закупівлі медобладнання у лізинг, зокрема магнітно-резонансного томографа для Лікарні швидкої допомоги.

Читайте також: У Львові менше сотні одиниць громадського транспорту обладнані кондиціонерами

Також планують розглянути питання про скасування рішення виконавчого комітету, яким він підняв вартість проїзду у міському громадському транспорті з семи до десяти гривень. Проєкт ухвали напрацювали депутатки від фракції ЄС, утім, чи внесуть його у порядок денний, не відомо.

Ймовірно депутати розглядатимуть ухвалу, якою планують врегулювати користування електросамокатами у місті. Цього тижня під час круглого столу напрацювали правила та рішення.

Читайте також: «Фест» планує звести багатоповерхівку на вулиці Героїв Майдану

Також планують розглянути декілька ухвал, які стосуються затвердження детальних планів.

Зокрема, плану території у районі вул. Городоцько на території Мотозаводу. Там «Західні будівельні інвестиції» планують звести житлові будинки, готель та торгово-офісні приміщення. А також плану території у районі вул. Героїв Майдану, вул. М. Глінки, де ТОВ «Холдиг емоцій»!Фест» планує звести житловий будинок.

Детальніше з порядком денним можна ознайомитись за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!