Сьогодні – дебати кандидатів на мера Львова. Де подивитись

3316 0
Національна телекомпанія України покаже в прямому ефірі дебати між кандидатами на посаду міських голів перед другим туром голосування. Серед них і дебати між Андрієм Садовим та Русланом Кошулинським, які розпочнуться сьогодні, 6 листопада, о 19.30 год. Модератором дебатних турнірів буде журналіст та телеведучий Сергій Рахманін.
фото: slovoidilo.ua, ua.comments.ua

фото: slovoidilo.ua, ua.comments.ua

Під час «Національних дебатів» двоє кандидатів на посаду міського голови дискутуватимуть про важливі проблеми своїх міст і відповідатимуть на запитання аудиторії. Поспостерігати за кандидатами на посаду мера Львова можна буде сьогодні, 6 листопада. У прямому ефірі «Національні дебати» транслюватимуться  на телеканалі «UA:Перший», місцевих каналах відповідних областей, а також в ефірі Першого каналу «Українського радіо», починаючи з 19:30 год. Модератором дебатних турнірів буде журналіст та телеведучий Сергій Рахманін.

Читайте також: Коли у Львові відбудеться другий тур виборів мера

Дебати між кандидатами Києва відбудуться 11 листопада. 2 листопада відбулися дебати між кандидатами на посаду мера Дніпропетровська, а 4 листопада – Миколаєва. «Національні дебати» між кандидатами на посади міських голів складатимуться з шести раундів.

Читайте також: Офіційні результати виборів у Львові: хто пройшов до міської ради

У раунді «Перша спроба» кандидати ставитимуть питання одне одному. Другий раунд називатиметься «Комунальне господарство», і в ньому учасники відповідатимуть на два запитання від модераторів і ще на два – від аудиторії на знімальному майданчику та у соціальних мережах. За аналогічним принципом проходитиме й третій раунд – «Безпека та розвиток міста». «Освіта, культура та спорт» – тематика четвертого раунду, де так само буде два запитання від модераторів і два – від аудиторії (в залі та в соцмережах).

П’ятий раунд називатиметься «Другий шанс», і в ньому учасники знову отримають змогу поставити запитання одне одному – по два від кожного. Шостий раунд буде коротким – це по 1 хвилині для кожного кандидати на завершальне слово.

Читайте також: Хто найстарший та наймолодший депутат Львова

На запис ефірів «Національних дебатів» традиційно запрошуватимуть передовсім студентів та викладацький склад університетів, а також планується залучити журналістів та лідерів громадської думки.

Свої запитання глядачі та слухачі дебатів зможуть поставити в соціальних мережах та телефоном. Онлайн-трансляція (з перекладом англійською мовою) відбуватиметься на YouTube – каналі «UA:Першого».

Джерело: Суспільне мовлення


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!