Сьогодні відновить роботу маршрут №57 до онкоцентру у Львові

1165 0
На маршруті курсуватиме 4 автобуси.
Фото: Lviv.molbuk.ua

Фото: Lviv.molbuk.ua

Від сьогодні, 10 вересня, у Львові починає курсувати автобус №57, який сполучає вул. Польову з вул. Максимовича (онколікарня). На маршруті працюватиме 4 автобуси середнього класу. Про це повідомив керівник ЛКП АТП-1 Орест Хамула.

«З п’ятниці, зважаючи на звернення мешканців, відновлюємо роботу автобусного маршруту №57. Це соціальний маршрут і потребує дофінансування. Тож із цим питанням звертатимемось до міської ради», – каже він.

Читайте також: Поліклініка львівського онкоцентру запрацювала у новому приміщенні

Нагадаємо, що нову схему маршруту від вул. Польової до Максимовича затвердили влітку 2019 року. Його обслуговували 5 автобусів середньої місткості комунального АТП-1. Три із них були пристосовані для перевезення маломобільних груп. Ще раніше маршрут №57 курсував від пл. Кропивницького до заводу «Фуджікура». Втім його скасували у січні торік. Автобуси на маршруті перестали курсувати з початком карантину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!