Сьогодні відомий адвокат говоритиме у Львові про правосуддя. Де подивитись

1449 0
Український католицький університет подовжує серію зустрічей UCU Rule of Law Lecture Series. 17-го лютого тут відбудеться відкрита лекція королівського адвоката, керуючого партнера Global Rights Compliance Вейна Джордаша на тему «Дихотомія: міжнародне правосуддя та жертви міжнародних злочинів».
фото: Politeka

фото: Politeka

UCU Rule of Law Lecture Series – серія лекцій від провідних американських та європейських правників, присвячених актуальним викликам і проблемам у сфері забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості.

Початок о 17:00.
Мова лекції: англійська (синхронний переклад).
Місце проведення: лекторій Академічного корпусу УКУ (вул. Козельницька, 2а).

Після завершення лекції – каво-перерва. Для участі слід зареєструватися за посиланням.

Читайте також: Еволюція бізнесу. Львів'ян запрошують на конференцію «Intro 2017: Людина майбутнього»

Cтати учасниками запрошують представників професійного юридичного середовища, науковців, студентів-правників і всіх зацікавлених питаннями верховенства права та реформування правової системи в Україні.

Подивитись трансляцію лекції можна буде на Tvoemisto.tv за лінком: http://tvoemisto.tv/on-line/ 

Проект здійснюється Центром верховенства права УКУ спільно з Програмою USAID із реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» за співпраці з Відділенням Асоціації правників України у Львівській області.

Довідка. Вейн Джордаш – британський юрист з міжнародних прав людини та гуманітарного права, який практикує уже 20-ть років. Серед його клієнтів – урядові структури, міжнародні організації (наприклад, ООН і Рада Європи), корпорації та приватні особи.

За останні десять років Вейн Джордаш з'являвся на більшості міжнародних трибуналів, в тому числі Міжнародного суду та Міжнародного кримінального суду. Має великий досвід консультування з питань міжнародного права. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!