Незаконну капличку на Малоголосківській мають демонтувати впродовж місяця

1718 0
Якщо власник споруди не демонтує капличку до кінця сьогоднішнього дня, то впродовж місяця демонтувати капличку мають працівники ЛКП «Адміністративно-технічне управління».
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Власник каплички, яку без дозволів звели на вулиці Малоголосківській, до сьогодні мав би її розібрати. Якщо він цього не зробить, то впродовж місяця знести самобуд має місто.

Читайте також: Місто планує демонтувати незаконну капличку у районі Під Голоском

До сьогодні, 30 жовтня у Львові мали б демонтувати самобуд, тимчасову релігійну споруду, що на вулиці Малоголосківській, 30. У четвер, 28 жовтня виконавчий комітет львівської міської ради дав два дні власнику споруди на те, аби він її демонтував.

Якщо власник споруди не зробить цього, то впродовж місяця демонтувати капличку мають працівники ЛКП «Адміністративно-технічне управління» та Шевченківська райадміністрація.

У рішенні виконкому йдеться, що про демонтаж власника споруди мають попередити за два тижні.  

Також у рішенні йдеться, що тимчасово елементи споруди і інше майно зберігатимуть на вулиці Пластовій, 125. Після демонтажу каплички Шевченківська райадміністрація має провести благоустрій території.

Нагадаємо, весною цього року у районі Під Голоском незаконно облаштували церкву. Місто впродовж кількох місяців вело перемовини із представниками ПЦУ та отцем, який звів капличку без погоджень про те, щоб її розібрали, демонтувати її мали ще 15 червня. У вересні активісти із мікрорайону Під Голоско зустрілися із Владикою Епіфанієм, якому передали листа з проханням вирішити конфлікт з незаконним захопленням землі священниками його Церкви.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!