Політична реклама

Сьогодні водіїв Львова просять об'їжджати проспект Червоної Калини

1366 0
Водіїв просять об’їжджати пр Червоної Калини, вул Сихівську, Зелену та Личаківську з 12.30 до 14.30 год

Сьогодні Львів прощається з невинно убитим під час акцій протесту в Києві львів’янином Юрієм Вербицьким, інформує прес-служба Львівської мерії. Поховання відбудеться на Личаківському кладовищі, а чин похорону та прощання - у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що на пр.Червоної Калини.

Відтак, водіїв просять у проміжку з 12.30 до 14.30 год об’їжджати пр Червоної Калини, вул Сихівську, Зелену та Личаківську.

Планується, що похоронна процесія, після чину похорону та прощання, від Храму Різдва Пресвятої Богородиці попрямує по пр Червоної Калини, вул Сихівській (біля «Іскри»), Зеленій, Студентській та Личаківській. Відтак, рух по цих вулицях буде утруднений. Водіїв просять об’їжджати зазначені вулиці з 12.30 до 14.30 год. В цей час планується ситуативне перекриття вулиць. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!