Вулицю Піскову відкривають після ремонту

1911 0
Капітальний ремонт вулиці тривав з серпня минулого року.
Фото: Олег Шмід / Facebook

Фото: Олег Шмід / Facebook

Сьогодні, 28 березня, вулицю Піскову відкриють для проїзду авто. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Капітальний ремонт вулиці розпочали ще 7 серпня минулого року. За цей час на вулиці повністю замінили каналізацію і водопровід. Минулі колектори працювали на вулиці більше 100 років. Тому тут проклали 300 погонних метрів водопроводу діаметром 160 мм, замінили каналізаційний колектор діаметром 500 мм, будинкові водопровідні вводи, каналізаційні випуски і систему водостічних ринв та дощоприймачів. Загалом, заміна інженерних комунікацій обійшлася в 5 мілн 679 тис. гривень.

Читайте також: Як змінилася вулиця Піскова після ремонту. Фото

З жовтня на вулиці Пісковій замінювали дорожнє покриття. Дорогу встелили бруківкою, що повинно зменшити рівень шуму і вібрацій на вулиці і облаштували кишені для заїзду машин. Загалом, відремонтували 1178 мтротуару і 1537 м дороги. Для парковок на вулиці виділили 89 м2. Всі ці роботи обійшлися місту в 5 млн. 690 тис. гривень.

Крім того, зрізали кілька дерев, які були самосівами, а на їх місце висадили 3 кулясті клени і одну яблуню.  

Загальна вартість ремонту вулиці Піскової склала більше 11 млн грн. Капітальний ремонт вулиці тривав вісім місяців.

Читайте також: Вулицю Рутковича відкрили для проїзду. Фото

Додамо, що проект ремонту вулиці розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Роботи загальною вартістю майже 5 млн гривень виконувало ТзОВ «Альтбуд ЛВ». Реконструкцію водопровідних каналізаційних систем виконало ТзОВ «ГрантЗахід» за 7,6 млн гривень. На ремонт частину вулиці закрили 7 серпня.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!