Сьогодні вулицю Стуса у Львові закривають на ремонт

1827 0
Сьогодні, 23 березня, на ремонт закривають вулицю Стуса. Віднині чотири автобусні маршрути курсуватимуть зі змінами.

На ремонт закривають частину вулиці Стуса – на ділянці від вулиці Снопківської до проспекту Червоної Калини. Від сьогодні автобусні маршрути №№ 4А, 26, 30, 53 курсують зі змінами, – інформує прес-служба міста.

Автобуси №№ 4А, 26 та 53 оминатимуть вул. Стуса за такою схемою: від центру – вул. Франка – вул. Панаса Мирного – вул. Угорська – пр. Червоної Калини. У зворотному напрямі – пр. Червоної Калини – вул. Угорська – вул. Карбишева – вул. Литвиненка – вул. Панаса Мирного – вул. Франка.

Автобуси № 30 курсуватимуть в об’їзд вул. Стуса за такою схемою: вул. Франка – вул. Панаса Мирного – вул. Угорська – вул. Карбишева – вул. Литвиненка та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, у Львові відновили роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. Планується, що роботи будуть виконані до листопада цього року.

Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини, до «Санта-Барбари». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!