Політична реклама

Сьогодні ввечері на всіх вулицях Львова буде світло

1829 1
Сьогодні, 3 березня 2012 року, ПАТ “Львівобленерго” відновило електропостачання ЛКП „Львівсвітло”. Відтак вже сьогодні проблема темних вулиць у Львова буде усунена. Про це медіа-портал "Твоє місто" повідомили у відділі корпоративних зв’язків підприємства.

Нагадаємо, через борг ЛКП „Львівсвітло” у 560 тис. грн ПАТ "Львівобленерго" без світла залишилось майже 10% вулиць Львова.  

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, здійснити проплати департамент не міг, тому що місяць тому за рішенням суду через борг у 5,9 млн грн рахунки департаменту були заарештовані. 

За словами в. о. директора департаменту Володимира Олійника, станом на сьогодні здійснено проплати по всіх сумах, які були заарештовані. Коли рахунки буде відкрито - погасять борг "Львівсвітла".

"Залежить від оперативності виконавчої служби те, коли наші рахунки буде розблоковано де-юреі ми зможемо здійснювати всі виплати, які повинні виплатити. Окрім зовнішнього освітлення, це є випалата за світлофорні об`єкти та виплата заробітної плати працівникам департаменту", - зазначив посадовець.

 

3 Березня, 2012 16:54
Роман Цікаво, а мешканці міста, які ходили темними вулицями всі ці дні, можуть подати на когось у суд щоб отримати відшкодування за такий дискомфорт?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!