Політична реклама

Сьогодні ввечері перекриють для руху транспорту частину проспекту Свободи

1257 0
12-13 липня у Львові відбудеться 10-те ювілейне міжнародне ралі «Галіція». У зв’язку із проведенням церемонії відкриття у п'ятницю і нагородження у суботу, на декілька годин перекриватимуть одну сторону проспекту Свободи.

Урочиста церемонія відкриття міжнародного ралі «Галіція» відбудеться у п’ятницю, 12 липня, о 19:30 год на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької на просп. Свободи, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Наступного дня, 13 липня, о 17:30 год біля Оперного відбудеться нагородження переможців ралі. На цей час перекриватимуть одну сторону просп. Свободи.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, перекриють пр. Свободи від пам’ятника Шевченку до Оперного театру зі сторони Національного музею.

Так, 12 липня дорога буде перекрита з 18:00 год. до 23:00 год., а 13 липня – з 17:00 год. до 23:00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!