Що робити з кінотеатром «Львів»?

2391 0
Сьогодні, 4 березня, львів’янам пропонують обговорити подальшу долю старого кінотеатру, розташованого у Стрийському парку.

Кінотеатр «Львів», у минулому один з найпопулярніших кінозакладів міста, сьогодні занепадає і вже незабаром мешканці можуть його втратити назавжди. Фактично за рік-два волога й недбалість перетворять будівлю у непридатну для використання коробку. Львівську громадськість закликають висловити свою думку.

На зустрічі учасники ініціативної групи розкажуть про історію кінотеатру та можливі варіанти його порятунку. Офіційну сторону питання висвітлить директор департаменту культури Львівської ОДА Наталія Гамкало.

Читайте також: Велосипедистів Львова запрошують на збори

Мета зустрічі – згенерувати цікаві ідеї для ре-активації кінотеатру та сформулювати позицію громади стосовно майбутньої долі закладу.

Усіх небайдужих львів’ян запрошують прийти у Першу львівську Медіатеку за адресою: вул. Мулярська, 2а.

Зустріч триватиме з 18.00 до 19.30 год.

Детальніше – на facebook-сторінці зустрічі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!