Політична реклама

Сьогодні виші оприлюднують другий список абітурієнтів рекомендованих на бюджетне навчання

1412 0
Сьогодні, 5 серпня до 12 години приймальні комісії усіх вищих навчальних закладів оприлюднюють другий список абітурієнтів, які рекомендовані до зарахування на навчання за кошти державного бюджету.

Під час «другої хвилі» зарахування, із рейтингових списків виключаються вступники, які були рекомендовані до зарахування але не подали в період з 1 до 4 серпня оригінали документів до вищого навчального закладу, пише Вголос. У підсумку їх місця займають абітурієнти, які знаходились нижче у списку та формується другий рейтинговий список.

Із оновленим списком абітурієнтів можна ознайомитися на стендах приймальних комісій. Крім стендів приймальних комісій оновлені рейтингові списки також мають бути опубліковані на сайтах вищих навчальних закладів та сайті Інформаційної системи «Конкурс» www.vstup.info.

Ті абітурієнти, які мають бажання навчатися у ВНЗ, де їх було рекомендовано 5 серпня, протягом трьох днів – до 7 серпня включно, повинні подати до приймальних комісій оригінали необхідних для вступу документів.

8 серпня розпочнеться «третя хвиля» зарахування вступників на навчання на місця державного замовлення у вищих навчальних закладах України.

Не пізніше 11 серпня навчальні заклади мають видати накази про зарахування абітурієнтів на бюджетну форму навчання.

Нагадаємо, з метою забезпечення належного контролю за проведенням вступної кампанії, консультування громадян з питань вступу до навчальних закладів та оперативного реагування на факти порушення законодавства про вищу освіту, в Міністерстві освіти працює консультативний телефон «Вступна кампанія 2013 року».

Номер консультативного телефону з питань вступу до вищих навчальних закладів: (044) 481-32-15.

Номер консультативного телефону з питань вступу до професійно-технічних навчальних закладів: (044) 279-16-56.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!