Сьогодні з нового терміналу аеропорту у Львові буде здійснено перший авіарейс

957 0
Новий термінал львівського аеропорту уже працює. Як повідомила Галина Винарчик, співробітник відділу маркетингу Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, сьогодні о 18.00 відбудеться перший міжнародний авіарейс до Дортмунда (Німеччина), - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні, 13 квітня, з нового терміналу та злітно-посадкової смуги львівського аеропорту відправиться перший міжнародний авіарейс. Здійснить його компанія «Wizz Air». На сьогодні це буде єдиний рейс», - зазначила Галина Винарчик.

Нагадаємо, вчора, 12 квітня, відбулось урочисте відкриття нового терміналу за участю Президента України Віктора Януковича та Президента УЄФА Мішеля Платіні.

«На сьогодні Львів приймає приблизно 1 млн туристів в рік. Більшість – це, звичайно, українці, але дуже багато людей приїжджає з Європи, Азії, Америки. І наявність нового терміналу, нової злітно-посадкової смуги дає можливість суттєво збільшити кількість авіарейсів до Львова, щоб увесь світ побачив цю прекрасну перлину. Адже Львів - це останній діамант, який для себе світ ще не відкрив», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Нагадаємо, до кінця 2012 року з міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького заплановано ввести такі нові авіарейси.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!