Сьогодні завершується реєстрація на ЗНО-2018

1755 0
Цього року абітурієнт може обрати не більше чотирьох навчальних предметів.
Фото: ivona.bigmir.net

Фото: ivona.bigmir.net

Сьогодні, 19 березня, закінчується реєстрація на ЗНО-2018, яка стартувала 6 лютого. Змінити реєстраційні дані буде можливо до 2 квітня. 

Для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання абітурієнт має створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти або до закладу освіти, у якому він навчається.

Читайте також: Для учасників ЗНО створили мобільний додаток. Де завантажити

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального онлайн-сервісу, на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО.

У 2018 році для вступу до закладу вищої освіти абітурієнти можуть подавати сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 2016, 2017 (окрім результатів з іноземних мов) та 2018 років. Основну сесію ЗНО буде проведено з 22 травня до 13 червня, додаткову – з 2 до 11 липня.

Нагадаємо, 10 січня Український центр оцінювання якості освіти розмістив на своєму сайті демонстраційні варіанти тестів ЗНО з іноземної мови. Згодом став відомий графік проведення тестувань. 16 січня МОН змінило правила реєстрації на ЗНО.

ТЕГИ: ЗНО, зно 2018

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!