Політична реклама

Сьогодні затори у Львові були не з вини комунальників, а водіїв – ЛМР

1710 0
Із першим снігом комунальні служби впорались достойно. А затори в місті були не через комунальників, а через те, що водії не «перевзули» свої автомобілі. Таку думку в коментарі медіа-порталу «Твоє місто» висловив директор департаменту ЖКГ та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.

«Сьогодні о сьомій ранку я обдзвонив всі 6 районів Львова, і у всіх мені доповіли, що вони об`їхали свої території і підсипали піскосуміш, де це в цьому була нагальна потреба», - розповів В. Олійник.

«Тому я вважаю, що комунальники спрацювали нормально. Оцінюю, що вони не «проспали» ситуацію», - додав посадовець.

На запитання, з якої причини тоді в місті утворились затори, В.Олійник відповів так: «Водії не поміняли резину на своїх автомобілях. А тормозний шлях на мокрій дорозі однозначно що більший, ніж на сухій».

Від сьогодні, як пояснив посадовець, комунальні підприємства міста переходять на режим цілодобового чергування: міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про перехід підприємств житлового та комунального господарства міста на зимовий режим роботи.

Відтак, «Як випаде сильний сніг, наша мобільність буде ще більша і ми зможемо долучити ще більшу кількість техніки та людей», - підсумував В. Олійник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!