Сьогодні зранку відбулось нове загорання на Грибовицькому сміттєзвалищі

2672 0
Як інформує Департамент з цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, о 5:41 год ранку 28 липня зафіксовано загоряння сміття на Грибовицькому сміттєзвалищі на площі 150 м².
фото: варта-1

фото: варта-1

Залучено до гасіння від ГУ ДСНС у Львівській області 3 од. техніки та 24 чол. особового складу.

Як інформує Igor Zinkevych, станом на 07:30 ранку пожежу було ліквідовано

Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище. План «А» Садового

Зазначимо, на сміттєзвалищі у Грибовичах міська влада вирішила встановити камери та тепловізори.

Нагадаємо, 29 травня на полігоні у Великих Грибовичах сталася пожежа. Станом на 7:40 год, понеділка, 30 травня, з’явилася інформація, що пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі ліквідовано. Як повідомив начальник сектору зв’язків зі ЗМІ Головного управління ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев, загоряння на території сміттєзвалища в с. Великі Грибовичі Жовківського району ліквідовано.

Згодом з’явилась інформація, що через зсув, троє рятувальників опинились під звалами сміття, які у результаті обвалу загинули. Нині проводяться пошуки еколога.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!