Сьогоднішня шахова партія завершилася поразкою для Марії Музичук

2125 0
Сьогодні, 3 березня, завершилася друга партія Чемпіонату світу з шахів між чинною чемпіонкою Марією Музичук і претенденткою Хоу Іфань. На 32-му ході понад 3-годинної партії українка поступилася суперниці очками: 0.5 -1.5.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Суперниці розіграли іспанську партію. Як відзначила опісля Марія Музичук, вчора та сьогодні вона очікувала різних непередбачуваних ходів, тож здивована не була. Однак у якийсь момент часу їй просто перестала подобатись власна позиція в грі.

Під час прес-конференції, присвяченої результатам партії, зауважила, що досі залишається сконцентрованою – аби відійти від партії їй потрібно близько години. Завтра ж, в офіційний вихідний день Чемпіонату, планує відпочити.

«Я відчуваю, що мені щастить у Чемпіонаті, тому що в мене є команда людей, які мені допомагають досягати успіхів. Я звикла, що мене завжди підтримували», – зазначила Хоу Іфань. Натомість Марія Музичук відзначила, що більше вірить в щоденні тренування, ніж в будь-яку удачу.

Нагадаємо, завтра, 4 березня офіційний вихідний у шаховому чемпіонаті: третя ж партія відбудеться 5 березня.

Читайте також: Як Марія Музичук зіграла першу партію Матчу за звання чемпіонки світу

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!