Сьогоднішню сесію ради Львівської ОТГ відкрили і відразу закрили

1330 0
Сесію перенесли на вівторок, 29 грудня.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Сьогодні, 24 грудня, о 12.00, депутати Львівської міської ради зібрались на друге засідання сесії восьмого скликання, щоб обрати виконком та прийняти бюджет міста на 2021 рік. Проте, вже за кілька хвилин, голова Львівської ОТГ Андрій Садовий закрив засідання і переніс розгляд бюджету на вівторок, 29 грудня.

Читайте також: На виконкомі ЛМР сьогодні розглянуть одразу десять містобудівних умов

При цьому міський голова заявив, що проблема полягає в тому, що депутатський корпус не встиг підготуватися до розгляду бюджету.

«Так виглядає, що час, який був відведений для того, щоб організувати якісно сьогоднішнє засідання, є не достатній. Ми коротко проговорили ситуацію з головою регламентної комісії. Комісія розпочала свою роботу, але є пропозиція, щоб засідання ми провели у вівторок, о 12.00», – каже Андрій Садовий.

За його словами, на сьогодні депутати не встигли опрацювати ухвали і не є готові.

«Щоб ми зараз не сиділи 3-4 години і не витрачали час на дебати, давайте краще добре підготуємося і проведемо засідання у вівторок», – додав Андрій Садовий.

Отримати будь-які коментарі у депутатів та голови Львівської ОТРГ щодо сьогоднішньої ситуації Тvoemisto.tv наразі не вдалося. Найімовірніше, усі засідають у фракціях та комісіях.

Нагадаємо, сьогодні о 14.00 має відбутися засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. Загалом на порядку денному 16 питань. Як повідомили в пресслужбі ЛМР, зміни у роботі виконкому наразі не передбачені.

Читайте також: Що дозволив набудувати у Львові «старий» виконком міськради. Візуалізації

Після обрання головою Львівської ОТГ Андрія Садового «старий» виконком міськради продовжував працювати і погодив на останніх засіданнях чимало містобудівних умов та обмежень на будівництво чи реконструкцію у Львові. Щоправда, на засіданні 18 грудня із порядку денного таки вилучили «містобудівні» питання, щоб не загострювати ситуацію. Але до цього виконком устиг роздати дозволи кільком фірмам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!