Політична реклама

Солодка газована вода небезпечна для чоловічого здоров'я

1195 0
Шведські вчені дійшли висновку, що чоловіки, які щодня вживають солодкі газовані напої, схильні до ризику розвитку агресивного раку простати на 40% більше.

Видання "ВКурсе" зазначає, що провівши дослідження, яке тривало близько 15 років і зібрало більше 8 тисяч учасників віком від 45 до 73 років, вчені виявили абсолютно чіткий зв'язок між вживанням вищезгаданих напоїв і розвитком онкології.

Крім цього було встановлено, що надмірне вживання вуглеводів, які, зокрема, містяться в рисі, макаронних виробах і солодощах, також здатне збільшити ризик розвитку раку простати, щоправда, менш тяжкої форми.

Нагадаємо, що раніше медики виявили, що жінки, які вживають більше двох баночок солодких газованих напоїв на день, більше схильні до ризику розвитку діабету та серцево-судинних захворювань.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!