Політична реклама

Солодощі шкідливо вливають на зір

1074 0
Експертиза показала, що вживання великої кількості солодощів може зашкодити не тільки фігурі жінки, але навіть викликати сліпоту.

Підвищений рівень цукру в крові призводить до серйозних наслідків. - пише видання "ВКурсе". Страждають багато внутрішніх органів, наприклад, серце, нирки. Всім відомо, що зловживання солодощами провокує розвиток діабету другого типу.

Одне з ускладнень діабету — пошкодження очного яблука, яке призводить до глаукоми, катаракти чи навіть сліпоти. Лікарі дають пораду, як можна розпізнати порушення зору на початковому етапі. Так, першими симптомами захворювання є періодичне зниження чіткості зору.

Зір може погіршуватися та поліпшуватися протягом дня через коливання рівня цукру в крові. У такому випадку після з'їденого шматочка тортика або шоколадки ви помітите зниження чіткості зору.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!