Соломію Островську поховають завтра на Личаківському цвинтарі

8172 0
Парастас за загиблою в ДТП на Житомирщині власницею львівської клініки Genesis відбудеться сьогодні.
Фото: Соломія Островська / Фейсбук

Фото: Соломія Островська / Фейсбук

Соломію Островську, засновницю і власницю львівської клініки естетичної хірургії Genesis, поховають завтра, 22 січня, на Личаківському цвинтарі. про це повідомляє Українське лікарське товариство.

Нагадаємо, Соломія Островська загинула 19 січня у ДТП на трасі Київ – Чоп поблизу с. Кам’янки Житомирського району. За інформацією поліції, вона дорогою до Києва виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з вантажівкою Volvo. Дівчина загинула на місці.

Парастас за загиблою відбудеться сьогодні, 21 січня, о 19:00 у храмі Всіх Святих Українського народу, що на вул. Петлюри, 32 у Львові.

Соломія Островська народилась у Львові, закінчила Львівський університет імені Івана Франка та Варшавський університет. Вона була засновницею проєктів WoW Conference, Mounirproducts.ua, Seamless1 UA. А у 2018 році заснувала клініку естетичної хірургії Genesis, що стала відкриттям року за версією журналу Ria. У 2019 році Соломія Островська потрапила у топ-50 успішних жінок Львівщини. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!