«Солом’янські котики» відкрили ще два пункти обігріву у Києві

825 0
Цей проєкт «Солом’янські котики» реалізували спільно з KSE Foundation.
Фото: KSE Foundation

Фото: KSE Foundation

Благодійний фонд «Солом’янські котики» спільно з KSE Foundation відкрив ще два пункти обігріву на Шулявці.

Нові «Теплиці» розташовані за адресами:

  – 82 школа (вулиця Миколи Шпака, 4);

  – 142 ліцей (провулок Політехнічний, 2А).

Усі пункти обігріву обладнані Starlink, електрикою, гарячим чаєм та навіть бібліотекою. Крім цього, можна приносити книжки та приходити разом із домашніми улюбленцями, кажуть волонтери.

«Солом’янські котики» спільно із KSE Foundation планують запустити ще кілька «Теплиць» по всьому Києву. Кияни можуть підтримати проєкт або підказати місце для облаштування пункту.

Відомо, що благодійний фонд відкрив уже чотири пункти обігріву. Перша «Теплиця» з’явилася у 229 школі наприкінці листопада. Другу «Теплицю» відкрили біля Палацу спорту спільно з Міністерством соціальної політики наприкінці грудня.

Пізніше фонд домовився разом із KSE Foundation облаштувати «пункти незламності» на зразок «Теплиці» ще в десяти школах міста.

Відмітимо, що вартість однієї Теплиці – 30 тис. гривень.

Фото: KSE Foundation

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!