Сонце і грози. Прогноз погоди у Львові на тиждень

3549 0
Початок тижня буде теплий і сонячний, а в п’ятницю та на вихідних очікуються зливи.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Сьогодні, 20 серпня, у Львові очікується сонячна, ясна погода. Температура повітря вдень коливатиметься від 21 до 27 градусів тепла. Вітер південний, 1,5-2 м/с.

У вівторок, 21 серпня, буде також сонячно та без опадів. Температура повітря вночі становитиме 17-18 градусів тепла, удень – 20-25 градусів вище нуля. Вітер північно-західний, 3-4,5 м/с.

У середу, 22 серпня, стане дещо прохолодніше. Вночі та рано вранці температура повітря буде на позначці +14, а вдень коливатиметься від +17 до +23. Опадів не передбачається. Вітер північно-східний, 1,5-2 м/с.

У четвер, 23 серпня, очікується сонячна погода. Вночі температура повітря коливатиметься в районі +15, а вдень – від 18 до 26 градусів вище нуля. Опадів не прогнозують. Вітер впродовж дня постійно змінюватиме свій напрямок від східного до південно-західного, швидкість вітру – 2-2,5 м/с.

У п’ятницю, 24 серпня, перша половина дня буде ясною, а от по обіді очікується гроза, що закінчиться до приходу вечора. Температура повітря вночі – +17, вдень – від +19 до +25. Вітер південний, 3-3 м/с.

У суботу, 25 серпня, небо буде безхмарним лише вночі, а вдень зберігатиметься похмура погода. Вранці очікується гроза, а впродовж дня – дрібний дощ. Температура повітря вранці в середньому становитиме +17, удень коливатиметься від 20 до 25 градусів тепла. Вітер південно-західний, 2-2,5 м/с.

В останню неділю літа, 26 серпня, погода буде не надто теплою. Впродовж дня температура триматиметься в межах 17-21 градусів тепла. Увесь день буде хмарним та похмурим. Дрібний дощ, що почнеться після обіду, посилиться до вечора. Вітер змінюватиме свій напрямок – з північно-східного до західного та північного, швидкість вітру – 3-4 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!