Сотні людей у центрі Львова співали гімн і скандували: "Україна понад усе". Відео

3698 0
Сьогодні о 18:00 перед матчем «Шахтар» – «Динамо» у Львові стартував Марш єдності. Розпочалась акція масовим виконанням гімну України: сотні людей у вишиванках, білому одязі та з футбольною і національною символікою співали гімн у повній версії (редакція до 6 березня 2003 року).
Фото: Fb/FestLokalUA

Фото: Fb/FestLokalUA

Після цього розпочалась піша хода з центру міста до «Арени Львів», у ній беруть участь футбольні вболівальники клубів «Шахтар», «Динамо», «Карпати». Усіх охочих запрошують долучатись до Маршу єднання та ще раз продемонструвати усьому світу єдність України, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

«Це загальний марш єдності, який символізує єдність цілої України, всіх її частин. Ми хочемо показати, що ніколи не було ніяких поділів між Заходом і Сходом, і в майбутньому не буде. На цей матч ми запрошуємо всіх львів’ян, адже це не є суто фанатська подія чи марш вболівальників. Ходою ми показуємо ще раз всьому світу єдність України в цілому», – розповів голова ГО «Завжди вірні» Тарас Павлів.

Хода проходить за маршрутом: пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – пр. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська, 199.

Читайте також: Фінал Суперкубка України у Львові: програма, транспорт

Нагадаємо, сьогодні на «Арені Львів» о 21:00 відбудеться матч Інтер Супекубку України між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар». У зв’язку з цією подією, громадський транспорт, який їздить у напрямку до «Арени Львів», курсуватиме до 02:00. Працюватимуть маршрутні таксі №3А, 10, 25, 40 та тролейбуси №20, 25. Також з пл. Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка їздитимуть спеціальні додаткові автобуси, аби всі охочі могли вчасно заїхати на матч та повернутись додому після футбольної гри. На маршруті пл. Петрушевича – автовокзал працюватиме шість автобусів, на маршруті кінотеатр ім. Довженка – автовокзал їздитиме 10 машин.

Відео: Galnet

Відео: Вголос


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!