Сотні волонтерів у Львові утворили живий ланцюг. Відео

3101 0
Учора, 23 травня, біля пам'ятника Шевченку зібралось близько 300 представників львівських волонтерських організацій, які допомагають військовим. Вони утворили живий ланцюг як знак підтримки української армії.
фото: vgolos.com.ua, dailylviv.com, uk-ua.facebook.com

фото: vgolos.com.ua, dailylviv.com, uk-ua.facebook.com

Учасники акції закликали людей долучатися до волонтерського руху, висловлювали слова підтримки українським військовим, а також вшановували пам'ять загиблих у зоні АТО.

«Цією акцією хочемо трошки збудити людей. Нагадати їм, що війна не закінчилася і що потрібно допомагати й надалі», –каже співорганізатор спільноти «Допоможи фронту» та ініціатор акції Любов Возняк.

Читайте також: Активісти «Допоможи Фронту» про рік волонтерства у Львові

За її словами, кількість волонтерів, які допомагають війську, упродовж року суттєво зменшилась. Така тенденція пов'язана з інформаційною політикою центральних українських телеканалів, які показують псевдоперемир'я. 

«Лише шляхом проведення таких акцій ми в змозі залучити більше людей до волонтерства. Зараз це більш ніж необхідно», – стверджує Любов Возняк.

Джерело: Громадське. Львів

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!