Соціологи оприлюднили нові рейтинги партій. Результати опитування

12102 0
Голосувати на виборах до парламенту готові 63% українців.
Фото: 5 канал

Фото: 5 канал

Соціологічна група «Рейтинг» опублікувала результати нового дослідження електоральних настроїв, яке проводили з 29 червня по 3 липня. 

Читайте також: Депутати, вартовий і орлиця. Хто балотується у Залізничному та Шевченківвському районах Львова

Найбільше опитаних, які визначилися і будуть голосувати, готові підтримати «Слугу народу» – 42,3%, ще 13,4% голосуватимуть за партію «Опозиційна платформа – За життя». До трійки лідерів також увійшла партія «Європейська Солідарність», за яку готові проголосувати 8,3%. Також подолати 5-відсотковий бар’єр може «Голос» (7,2%) та «Батьківщина» (7,2%).

Голосувати на виборах до парламенту 21 липня готові 63% українців. Ще 23% відповіли, що швидше за все також підуть на вибори. 3% опитаних ствердно відповіли, що на вибори не підуть. Із тих, що будуть голосувати, 61% мешканців західних областей планують іти на вибори.

Читайте також: Вони йдуть, ми вибираємо. Усе про вибори, списки партій та можливі квоти

У опитуванні взяли участь 2500 респондентів, а похибка дослідження становить 2,0%.  Позачергові парламентські вибори призначили на 21 липня. Втім цей указ президента наразі розглядає Конституційний суд. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!