Спека, грози і штормове попередження. Якою погодою розпочнеться серпень у Львові

1144 0
Рятувальники закликають громадян не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач.
Фото: life.pravda.com.ua

Фото: life.pravda.com.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології України повідомляє, що сьогодні, 1 серпня у Львові та області можливі грози та сильні пориви вітру. Головне управління ДСНС України у Львівській області передає штормове попередження.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області, сьогодні, 1 серпня пройдуть грози, місцями значні дощі, вдень подекуди пориви південно-східного вітру та шквали 17 –22 м/с, град.

Рівень небезпечності – І, жовтий.

Читайте також: У Львові на Личаківському цвинтарі буревій повалив понад 100 надгробків. Фото

У Львові синоптики прогнозують грозу, вдень шквали 17 – 22 м/с, град. Температура вночі 15 – 17°, вдень 28 – 30° тепла.

По області, погода буде мінливою, прогнозують хмарність, короткочасні дощі, місцями значні. Грози, вдень подекуди град. Вночі та вранці слабкий туман. Вдень вітер 7 – 12 м/с, місцями пориви та шквали 17 – 22 м/с. Температура вночі 13 – 18°, вдень 26 – 31° тепла.

Нагадаємо, що під час грози та блискавиці небезпечно перебувати на вулиці. Автомобілі не варто паркувати поблизу дерев, електроопор та рекламних щитів.      


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!