Хмарно і дощі з грозами. Якою буде погода у Львові протягом тижня

2593 0
Опади прогнозують щодня у будні.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Сьогодні, 22 червня, у Львові пройде зливовий дощ. Про це повідомляють на сайті Sinoptik.ua. Температура коливатиметься від 19 до 26 градусів вище нуля. Також вранці буде туман.

У вівторок, 23 червня, буде холодніше, температурний максимум – 20 градусів тепла. Протягом всього дня передбачають дощі з грозами.

У середу, 24 червня, буде похмура погода, яка до вечора проясниться. Уранці пройде дощ, температура становитиме +15, +19 градусів.

У четвер, 25 червня, у Львові прогнозують дощ в другій половині дня. Температура – 18-24 градуси вище нуля протягом дня.

У п`ятницю, 26 червня, температурний максимум становитиме 24 градуси з позначкою плюс. Уранці та вночі дощу не буде, однак він йтиме вдень.

На вихідних, 27-28 червня, у Львові прознозують спекотну погоду. Небо буде ясним, опадів не передбачають. Температура вдень – 24 градуси тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!