Спекотно та мокро. Прогноз погоди у Львові на тиждень

12596 0
Незважаючи на дощі та грози, повітря у Львові цього тижня прогріється до +27.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

Сьогодні, 3 червня, у Львові очікується суха та ясна погода. Температура повітря прогріється з +14 градусів зранку до +24. Вітер північно-східний, 1-4 м/с.

Завтра, 4 червня, з самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Усю другу половину дня йтиме дощ із грозою. Температура повітря коливатиметься від +15 до +23 градусів. Вітер східний, 1-4 м/с.

У середу, 5 червня, хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Львові буде зберігатися похмура погода. Удень йтиме дощ із грозою, якому ввечері на зміну прийде дрібний дощ. Максимальна температура повітря становитиме +25 градусів. Вітер південно-східний, 3-4 м/с.

У четвер, 6 червня, вранці небо у Львові затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря зміниться з +15 вночі до +25 вдень. Вітер південно-східний, 2-4 м/с.

У п'ятницю, 7 червня, зранку буде ясно, проте погода зміниться вже у середині дня, небо у Львові вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Усю другу половину дня йтиме дощ із грозою. Температура повітря коливатиметься в проміжку між +16 та +26 градусами. Вітер південний, 2-3 м/с.

У суботу, 8 червня, зранку також буде ясно, але після обіду стане хмарно. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ, проте цього дня у Львові очікується максимальна температура повітря на тижні — +27. Вітер південний, 2-3 м/с.

У неділю, 9 червня, протягом усього дня погода буде похмурою. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ. Температура повітря зміниться з +18 вночі на +25 удень. Вітер змінного напрямку, 1-3 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!