Політична реклама

Спеціальні сайти допомагають порівнювати ціни різних інтернет-магазинів

3452 0
Блукати сайтами у пошуках потрібної речі за потрібною ціною так само недоцільно і виснажливо, як і хаотично ходити звичайними магазинами. Тому скористайтеся сайтами порівняння цін. Як вигідніше здійснювати закупи онлайн, - читайте далі.

Сайти порівняння цін

Сайти порівняння цін - це інтернет-майданчики, які об‘єднують у собі всі пропозиції інтернет-магазинів на ринку Україні. Це схоже на торговий центр з безліччю магазинів, або ринок, з безліччю торгових місць. Це допоможе вам зробити добре обмірковану покупку.

Як шукати

Які ж вигоди від сайтів порівняння цін?

По-перше, система пошуку. Якщо вам потрібен телефон, введіть це у запит - і отримаєте ряд пропозицій, серед яких виберете потрібний саме вам.

По-друге, можна використовувати каталог товарів. На більшості сайтів є каталог, у розділах якого розташовані різні категорії товарів. Можна також сортувати результати і використовувати фільтри. Сортуйте за виробником, моделлю, ціною, регіоном … чим конкретніший запит, тим краще.

Як порівнювати

Ви провели пошук, прицінилися, придивилися … Тепер можна порівнювати результати. Тут можливі кілька варіантів.
Перший. Якщо ви переглядали товари однієї категорії (наприклад, пральні машини), ви мали можливість порівняти між собою ціни на них у різних інтернет-магазинах і вибрати оптимальний варіант.

Другий. Порівнювати потрібно не тільки ціни. Сайти порівняння цін пропонують функціонал, за допомогою якого ви можете сортувати товар за популярністю, ціною і рейтингом, а також порівнювати товари різних виробників, що зацікавили вас параметрами.

Як купувати

Коли ви знайшли товар, який шукали -робіть замовлення і чекайте, коли його доставлять (або забирайте самі на складі).

Сайти вдалих придбань

В кінці нашої статті наведемо кілька найпопулярніших сайтів порівняння цін. Це Price.ua - найбільший портал порівняння цін, Hotline.ua, Nadavi.com.ua і FreeMarket.ua -ресурси, давно присутні на ринку, а також досить молоді сайти, серед яких Sravni.ua і Hotprice.ua. Всі вони пропонують своїм користувачам інформацію про те, де можна легко знайти і вигідно купити.

Джерело: "Экономические известия"

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!