Спецслужби виявили бункер Путіна, – Аваков

18701 0
Саме з цієї причини диктатор не наважиться застосувати ядерну зброю.
Фото: AFP VIA GETTY IMAGES

Фото: AFP VIA GETTY IMAGES

Західні спецслужби знають, де знаходиться бункер, в якому сидить президент рф Володимир Путін. Про це зазначив у інтерв'ю екс-міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Читайте також: Наразі ми не бачимо намірів росії застосувати ядерну зброю, – Міноборони

За його словами, оскільки місцезнаходження бункера Путіна не є секретом, однією з причин, чому диктатор не наважиться на ядерний удар є те, що після цього буде завдано удару у відповідь по тому місцю, де він ховається.

«Не треба думати, що не існує методів, у разі, коли всі обмеження зняті (а застосування ядерної зброї – це зняття обмежень), цільового удару по тому місцю, де знаходиться особисто Путін», – каже Арсен Аваков.

Також нагадаємо, що всередині квітня директор Центрального розвідувального управління США Білл Бернз застеріг від несерйозного ставлення до погроз Росії застосувати тактичну ядерну зброю. Водночас радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявляв, що російська ядерна атака, якою Україну знову почали лякати – це елемент інформаційної війни.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!