Київ

Спілка найбагатших країн світу відкриє офіс у Києві

1236 0
Офіс Організації економічного співробітництва та розвитку розпочне свою роботу в Києві з 1 березня.
Фото: Кабмін

Фото: Кабмін

Генеральний секретар Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР, OECD) Матіас Корманн анонсував відкриття Офісу організації у Києві 1 березня. Про це заявив генсекретар ОЕСР Матіас Корман у ході спільного брифінгу з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

«Я можу підтвердити, що починаючи із завтрашнього дня відкриється офіційний Офіс нашого представництва в Києві», – заявив Корман та подякував посольству Словаччини за надання приміщень для офісу.

Також Корман подякував Польщі, Румунії, Латвії, Литві, Естонії за фінансову підтримку для створення цього офісу.

«Співробітники нашого офісу співпрацюватимуть із вашим урядом щодо розроблення програми для України в рамках ОЕСР, щоб ми могли допомогти вам досягти всіх пріоритетів, які поставлені в рамках програми реформ вашого уряду за стандартами і принципами ОЕСР, як майбутньому члену цієї організації», – зазначив генсек Організації.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Організація економічного співробітництва та розвитку розглянула заявку України на вступ та розпочала обговорення.

27 січня Кабінет міністрів на засіданні підтримав проєкт закону про ратифікацію угоди з Організацією економічного співробітництва та розвитку, що дозволить запустити в Україні Офіс ОЕСР.
Фото: Кабмін
Ігор Ющенко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!