Спільнота «Твого міста» визначила найгостріші проблеми Львова, які має вирішити майбутній голова Львівської ОТГ

2768 0
Медіа-хаб Tvoemisto.tv вирішив проаналізувати, як кандидати на голову Львівської ОТГ орієнтуються у проблемах міста і як збираються їх вирішувати.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Напередодні місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня, Tvoemisto.tv проаналізувало, наскільки обіцянки кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ відповідають запитам львів’ян.

Для цього ми опитали прихильників нашої Спільноти, якими  саме вони бачать найбільші проблеми в місті, а тоді пошукали у їх програмах кандидатів та як вони їх будуть вирішувати.

Результати аналізу ми оприлюднимо на сайті Tvoemisto.tv. Також проведемо серію публічних дискусій із кадидатами для того, аби львів'яни могли розібратися у програмах і зробити для себе правильний вибір.

Зазначимо, що найбільшою проблемою в місті наші читачі вважають транспортну систему та недостатню мобільність.

Топ найбільших проблем в місті виглядає так

  1. недосконала транспортна система або недостатня мобільність (31% учасників голосування назвали це основною проблемою);
  2. забудова міста без розвитку інфраструктури (важлива проблема для 22% опитаних);
  3. поганий громадський транспорт (найбільшим недоліком вважають 17% опитаних);
  4. проблеми з паркуванням (їх назвали 8% опитаних);
  5. сміття у місті (5% львів’ян вважають найактуальнішою проблемою);
  6. розвиток зелених зон (4% вважають топ-проблемою).

 

 

Ще 2% критикує дії влади у боротьбі з пандемією, погану екологію, рішення, які стосуються інфраструктури у місті та недостатній розвиток спорту.

При цьому 1% опитаних схвильовані безпекою в місті, інженерними мережами, сферою дозвілля, розвитком бізнесу, організацією освітнього процесу в умовах епідемії. Участь у голосуванні взяли 532 людини.

Нагадаємо, що від 15 до 24 вересня триватиме офіційне висування усіх кандидатів на участь у місцевих виборах (депутат, сільський, селищний та міський голова). А до 2 жовтня оприлюднять відомості про реєстрацію кандидатів. Початок передвиборної агітації відбувається наступного дня після офіційної реєстрації кандидата або політичної партії. Місцеві вибори за новим законодавством та на новій територіальній основі відбудуться 25 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!