Оксана Муха про Львів: скульптури й картини треба популяризувати більше, аніж сало й пампухи

2782 0
Співачка Оксана Муха розповіла Tvoemisto.tv про те, чого їй бракує, аби називати Львів по-справжньому культурним містом.
фото: Богдан Ємець

фото: Богдан Ємець

«Вважаю, що Львову варто зосередитися не на розвитку ресторанів, а на піднесенні культури в місті. Зараз я бачу Львів більше туристичним. Культурних ініціатив є багато. Але мені мало. Хочеться більше мистецьких проектів, пов’язаних із музикою, книгами, кіно. Було б добре, аби скульптури чи картини популяризувалися більше, аніж сало й пампухи. Це теж гарно, але чомусь набуває куди більшого розголосу.

Читайте також: Бикоко у Львові. Львовознавець про сучасну забудову

Я би із задоволенням послухала, якби до Львова приїхали мешканці інших областей і виконали для львів’ян пісні їхнього регіону. Мені це цікаво. Українську автентику треба популяризувати. Одна країна, а скільки кольорів! Також хотілося б більше оркестрових вечорів на відкритих майданчиках у Львові, куди міг би прийти кожен охочий», – розповіла співачка Оксана Муха.

Із повним текстом інтерв’ю можна ознайомитися тут: Люди Твого міста: Оксана Муха про зцілення піснею та дух Львова

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!