Політична реклама

Співзасновник мережі "!Фест" розповість про "львівськість" як основу для бізнесу

1661 2
В неділю, 26-го серпня о 15:00 у Львові, в парку Франка відбудеться 8-ма лекція Вуличного університету. Лекцію "Патріотизм у бізнес-підходах" вестиме Андрій Худо, співзасновник мережі концептуальних ресторанів "!Фест"(«Криївка», «Майстерня шоколаду», «Мазох-кафе» та ін.).

 Як повідомляють організатори, на лекції йтиметься про те, як  підприємництво впливає на розвиток міста, чому "!Фест" - соціально відповідальна компанія та як "львівськість" може стати основою для бізнесу.

Нагадаємо, що  Вуличний університет Львова - молодіжна ініціатива ЛОГО «ІДЕА-Разом». Лекції, які читають авторитетні у певній галузі особи, проводять просто неба у парку імені Івана Франка. Слухачем ВУ може стати будь-хто зацікавлений. 

Серед лекторів університету - Ярослав Грицак, Дмитро Добродомов,  Сергій Пішковцій, Мирослав Маринович та інші.


Читайте також:
25 Серпня, 2012 22:49
роман а хіба десь написано, що лекція Андрія Худо буде в альтанці?
24 Серпня, 2012 19:42
Був вже там Це крута і цікава ідея! Тільки лекції не в альтанці, а на вході в парк, біля літнього кафе.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!