На правах реклами

Спланувати подорож онлайн: у мережі з'явився сервіс самостійного мандрівника

33087 0
Нещодавно у мережі з’явився корисний сервіс для мандрівників, які хочуть самі планувати свою подорож. На сайті сервісу TripMyDream доступна інформація про найкращі курорти, бюджетні подорожі та ціни на квитки.

Ще кілька років тому самостійні подорожі вважалися чимось з серії «для обраних». Усі інші напередодні  відпустки приходили до туристичної агенції та платили за те, щоб хтось вирішив, куди їм поїхати цього року. Більшість боялася обходитися без посередників, бо рівень англійської залишав бажати кращого, до того ж, не було бажання витрачати на це багато часу. Бажаєте перетворитися з туриста на мандрівника? Вам допоможе сервіс TripMyDream. Він створений його для тих, хто бажає побачити світ, не залежати від інших та уникнути зайвих витрат.

Обирайте країну та курорт

Знаєте лише дати відпустки та бюджет поїздки? Цього цілком достатньо. На головній сторінці сайту tripmydream.ua оберіть тип відпочинку, що вас цікавить (морський, екзотичний, спа, гірськолижний або екскурсійний), вкажіть, коли плануєте подорожувати та скільки людей (дорослих та дітей) їдуть з вами. Наступним кроком треба вказати максимальну суму, яку ви зможете витратити. Вже через кілька хвилин система покаже вам повний перелік комплексних пропозицій (номер у готелі або апартаменти + квитки на літак), які були відібрані на підставі заданих критеріїв пошуку. Залишиться визначитися з найбільш привабливою з них та забронювати її (на це піде ще трохи часу). Якщо вам важко обрати, скористайтеся функцією порівняння, яку можна застосувати до двох чи трьох варіантів.

Доступні найдешевші авіаквитки у будь-яку точку земної кулі

Обрали місце подорожі самостійно? Час купувати квитки. Якщо ви, наприклад, обрали Амстердам, то будьте впевнені, що за допомогою tripmydream.ua ви знайдете переліт за найкращою ціною. Тут  постійно відстежують пропозиції провідних авіакомпаній світу та сервісів онлайн-бронювання, обирають найвигідніші з них та пропонують їх вам. Комісія до ціни не додається.

Завдяки зручній формі пошуку, ви витратите мінімум часу. Якщо запропоновані ціни не влаштовують, залишіть свою електронну адресу та отримайте повідомлення, коли вони будуть знижені.

Бронюйте апартаменти чи готель у будь-якій країні

За допомогою сервісу також можна забронювати житло. Задавши кілька ключових параметрів, ви отримаєте перелік доступних варіантів та зможете забронювати той із них, що найбільш сподобався, швидко та зручно. 

TripMyDream — путівник для зайнятих

Тут зібрано тільки актуальну практичну інформацію про найбільш відомі курорти світу. Наприклад:

·         Яка віза потрібна, як її отримати та скільки це коштує?

·         Яка валюта в країні та де її можна вигідно купити?

·         Де повечеряти та яку страву замовити?

·         У яких нічних клубах збирається місцева молодь та скільки доведеться віддати за вхід?

·         Що привезти рідним у якості сувеніра?

Це та багато іншого ви знайдете у розділі «Путівники».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!