Спочатку мороз, потім дощ. Якою буде погода на Львівщині цього тижня

1939 0
Під кінець тижня синоптики обіцяють потепління.

Сьогодні, 18 січня, у Львові та на Львівщині збережеться холодна погода. Вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів. Вночі та вранці видимість погіршуватимуть слабкі тумани. На дорогах зберігатиметься ожеледиця, повідомляє Львівський гідрометцентр.

Читайте також: Правила поведінки у морозну погоду: як уникнути переохолодження та обмороження

Вітер слабкий, північно-західного напрямку. Температура повітря вночі складе 14-19 градусів морозу, а вдень 10-15 градусів морозу. Атмосферний тиск слабо зростатиме, відносна вологість повітря істотно не зміниться. Погіршення видимості в снігу; в тумані 500 - 1000 м.

А ось вже починаючи з вівторка і до кінця тижня температура повітря буде не також низькою. Очікується певне потепління та припинення морозного періоду. До кінця тижня температура повітря навіть сягатиме 6 градусів тепла. Місцями дощ та мокрий сніг, тому на дорогах ймовірна ожеледиця, йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

Читайте також: Скільки триватиме сильний мороз на Львівщині і коли прогнозують потепління

Зокрема, у вівторок, 19 січня, буде хмарна погода. Удень і ввечері йтиме сніг. Температура повітря вдень -4 градуси, вночі – 3 морозу.

У середу, 20 січня, упродовж дня погода буде похмурою. Уночі очікується дрібний сніг. Вдень, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря – 1 градус із позначкою «плюс».

Наприкінці тижня будуть тумани, переважно без опадів. Температура повітря сягатиме навіть 5-7 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!