Спогади про Міська Барбару, додаток для військових та продаж Лабораторії паранормальних явищ. Головне

964 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

Проєкти Громадського бюджету. Сьогодні, 15 листопада, останній день голосування за проєкти громадського бюджету. Цього року на проєкти, які переможуть, місто передбачило 75 млн гривень. 

Читайте також: У Дії приберуть функцію видалення Covid-сертифіката 

Спогади про Міська Барбару. У Львові презентували новий альбом Міська Барбари. Учора, 14 листопада, йому мало б виповнитися 50 років. У tvoemisto.tv та «Накипіло» зібралися рідні та друзі Міська, щоб у одному колі згадати про музиканта. 

Продаж Лабороторії паранормальних явищ. У Львові виставили на продаж приміщення Лабороторії паранормальних явищ, що на вулиці Братів Рогатинців. Приміщення загальною площею 118м квадратних у кутовій частині третього поверху продають за 700 000 тисяч доларів. 

Читайте також: Як вберегтися від діабету. Поради МОЗ

Львів'янин став номінантом волонтерської премії. Тарас Матвіїв, уродженець Жидачева Львівської області, посмертно став номінантом Премії Євромайдан SOS. Її вручають за особливий внесок у розвиток волонтерського руху в Україні. 

Експрес-тести на наркотики. В Україні можуть надати правоохоронцям можливість перевіряти водіїв на наркотичне сп’яніння на місці.

Читайте також: Де у Львові зробити швидкий тест на антиген. Локації і вартість 

Аварія з опаленням у школі. У Львові у ніч з 12 на 13 листопада у школі №34 ім. М. Шашкевича, що на вулиці Замкненій, 8, з ладу вийшла система опалення. Учні тимчасово перейдуть на навчання у приміщення ліцею №52, що на вулиці Гоголя, 17. 

Читайте також: Як долучитися до допомоги бідним 

Видалення функції з Дії. У застосунку Дія приберуть функцію видалення сертифіката про вакцинацію від коронавірусу. Користувачі неодноразово зазначали, що випадково видаляли сертифікат із застосунку.

Додаток для військових. Донедавна українські військові користувалися лише російськими додатками, однак вони зчитують дані та можуть вичислити геолокацію користувача. Tvoemisto.tv дізналося про український аналог такого додатку під назвою «Джура», його ідею, особливості та функції.

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!